Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor begeleiding GLI.  Het doel van een GLI is het realiseren van gezondheidswinst bij mensen met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico. De GLI is een interventie, die bestaat uit een combinatie van programmaonderdelen die gericht zijn op het verminderen van de energie-inname, het verhogen van de lichamelijke activiteit en eventuele toevoeging op maat van psychologische interventies ter ondersteuning van gedragsverandering.

Voordelen:

  • Een effectieve oplossing voor patiënten met overgewicht;
  • Vergoed vanuit de basisverzekering;
  • Een wijkgerichte aanpak met de focus op doorstroom naar lokaal beweegaanbod.

Wij bieden de GLI momenteel alleen aan patiënten in de regio Hillegersberg-Schiebroek. Vraag een doorverwijzing aan uw huisarts.