Praktijkmedewekers

Een diëtiste is dé specialist op het gebied van voeding en voedingspatronen. De titel diëtist is beschermt en mag alleen gevoerd worden indien de HBO opleiding Voeding & diëtetiek is behaald. Zij is medisch bevoegd om dieetvoorschriften op te stellen . Daarbij heeft zij kennis van het huidige supermarktaanbod, verstand van lekker eten en kan u hierdoor goed adviseren hoe u de adviezen het beste in uw leefstijl kunt inpassen. Er zijn vele redenen om een diëtist te bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u wat kilo’s kwijt wil of misschien er juist bij. Bij veel medische klachten is er met voeding een hoop gezondheidwinst te behalen. Indien u om een medische reden de diëtiste bezoekt heeft de (huis)arts veelal een diagnose gesteld. Vaak bestaat er na deze diagnose nog onduidelijkheid over wat u wel en niet mag eten en wat voor veranderingen dit zal aanbrengen in uw leven. Wij ondersteunen u graag in dit traject door u te begeleiden bij al uw voedingsvragen. Indien wenselijk geven wij u voorlichting geven over uw ziekte.

Alle FOCUS diëtisten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten.

 

Esther den Boogert
Graag stel ik mij even aan u voor, ik ben Esther den Boogert. ...
Monique Egeter
Hallo! Ik ben Monique Egeter ...
Wilma Borsboom

Na 15 jaar werken in de wereld van onderhoud & huisvesting..... 

Karolina Jovanovic
Karolina Jovanovic heeft in 2016 succesvol haar studie Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond....
Trudie Cordia
Hallo! Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Trudie Cordia.