Esther den Boogert

Graag stel ik mij even aan u voor, ik ben Esther den Boogert (1987).

In 2009 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Daarna heb ik in verschillende organisaties ervaring opgedaan; o.a. het Maasstad ziekenhuis en het Erasmus MC (beide als vervanging bij zwangerschapsverlof). Maar ook bij zelfstandige praktijken; zoals Voedingsadviesbureau van Wezel (4 jaar). Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Focus Diëtistenpraktijk. Hierbij werk ik op het Achterom in Delft.

Sinds ik werkzaam ben als diëtist, heb ik mij gespecialiseerd in verschillende ziektebeelden. Zoals Diabetes Mellitus, het Prikkelbare Darm Syndroom (en het FODMAP dieet), Ziekte van Parkinson, maar ook in voedselallergieën en -intoleranties. Daarnaast begeleid ik ook mensen met overgewicht, ondergewicht, hypercholesterolemie, hypertensie, COPD en voeding voor, tijdens en na de zwangerschap. Hierbij zie ik verschillende doelgroepen: van jong tot oud.

Naast mijn werk vind ik het verder heerlijk om in de keuken te staan, vooral gebak en desserts zijn favoriet! Naast gezond eten, vind ik genieten van eten erg belangrijk.

Graag zie ik u terug tijdens een van mijn spreekuren.

Met hartelijke groeten,

Esther den Boogert, diëtist