Karolina Jovanovic

Karolina Jovanovic heeft in 2016 succesvol haar studie Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Na het afronden van haar studie heeft zij eerst bewust binnen een ander werkveld en gevestigde praktijk ervaring op gedaan. Vanuit haar passie voor diëtetiek is zij gestart bij Focus diëtistenpraktijk en is werkzaam op onze locatie aan het Kastanjeplein in Schiebroek.

Karolina is een professionele veelzijdige diëtist die veel belang hecht aan het methodisch handelen. Door haar resultaatgerichtheid, doelgerichtheid en systematische en structurele aanpak, komt zij samen met haar cliënten tot de juiste behandelplan, met als doel om een gezond eetpatroon en leefstijl te hanteren.

Door haar ervaring en kennis binnen de diëtetiek kan Karolina zowel met verschillende voedingsproblematiek als verschillende cliënten omgaan. Vanwege haar eigen persoonlijke ervaringen, heeft ze daarnaast grote affiniteit met intoleranties, prikkelbare darm syndroom (PDS) en allergieën. Karolina beoogt de kwaliteit van het leven van de cliënt te bevorderen, door het volledig voorkomen of verminderen van symptomen of klachten. Niet alleen haar persoonlijke ervaring, maar ook haar studieachtergrond en continue ontwikkeling zorgt ervoor dat zij cliënten met verscheidene problematiek beter van dienst kan zijn. Haar aandachtsgebieden zijn: voedselallergieën, intoleranties, prikkelbare darmsyndroom (FODMAP) , PFS (pollen food syndrom).

Karolina is open, betrokken en vriendelijk in de omgang. Binnen de diëtetiek is geen één cliënt hetzelfde en daar houdt zij altijd rekening mee tijdens een consult. In haar vrije tijd houdt ze van het bereiden van gerechten en tijd doorbrengen met familie en vrienden.