Marieke van de Pavert

Graag stel ik mij even aan u voor, mijn naam is Marieke van de Pavert.

Aangenaam!

Na het behalen van mijn diploma ben ik vanaf juni 2010 werkzaam als diëtist bij Focus-diëtistenpraktijk. Hier werk ik met veel plezier op meerdere locaties in Rotterdam en Delft. Cliënten met overgewicht, diabetes of een te hoog cholesterolgehalte, maar ook met ondergewicht of andere uiteenlopende klachten hoop ik te kunnen helpen zich prettiger in hun vel te laten voelen.

Vanaf jongs af aan was al duidelijk dat ik in gezondheidszorg wilde gaan werken, dit paste bij mijn karakter en instelling. Maar welk beroep ik precies wilde kiezen werd pas duidelijk toen ik mij ging oriënteren in vervolgopleidingen. Ik was als kind vrij stevig en ben vanaf puberteit dus gaan opletten wat ik eet om niet te veel aan te komen, of zelf wat af te vallen. Ik vond het altijd al belangrijk goed voor mijzelf te zorgen en gezond te blijven. Toen bleek dat ik dit niet alleen in mijn privéleven kon toepassen maar ook als beroep kon kiezen, en andere mensen hiermee kon helpen, was de keuze snel gemaakt; ik zou diëtist worden.

Vijf woorden die mij beschrijven zijn: vriendelijk, zorgzaam, betrokken, flexibel en punctueel. Ik probeer met deze eigenschappen mijn cliënten op een persoonlijke wijze te informeren maar zeker ook te stimuleren hun doel te bereiken!

Heeft u zelf vragen over voeding of uw gezondheid en wilt u dit eens met mij bespreken. Maak dan gerust een afspraak. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Mariek van de Pavert, diëtist.