Michelle de Gelder

Mijn naam is Michelle de Gelder en stel mij bij deze graag even voor. Ik ben in juli 2019 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek. Daarna heb ik in december 2019 mijn diploma gehaald voor de post-HBO opleiding sportdiëtetiek aan de Hogeschool van Nijmegen. Toen vond ik het tijd om echt in het werkveld aan de slag te gaan en ben ik tegenwoordig werkzaam bij Focus op de woensdag en vrijdag op het achterom in Delft en op donderdagen op het MTC in Delft.

Ik help mensen graag met voedinggerelateerde problemen en vind het ook zeer belangrijk dat er een persoonlijk advies wordt gegeven. Samen oplossingen zoeken en een haalbaar voedingspatroon samenstellen staat voorop.

Mijn passie voor sport en voeding komt terug in mijn dagelijks leven omdat ik zelf graag sportief bezig ben. Daarnaast ben ik ook vaak in de keuken terug te vinden om nieuwe recepten te maken en bijbehorende fotografie.

Naast mijn specialisme sportdiëtist, begeleid ik ook mensen met een verschillende andere ziektebeelden. Ook heb ik een grote affiniteit met eetstoornissen vanwege mijn persoonlijke ervaring hiermee.

Ten slotte zal ik ook werkzaam zijn bij het gecombineerde leefstijlprogramma de Beweegkuur en zal ik de rol als diëtist invullen.

Ik ben een rustig en open persoon en zal altijd klaar staan met een luisterend oor.

Ik zie u graag terug in de praktijk!