Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor begeleiding GLI.  Het doel van een GLI is het realiseren van gezondheidswinst bij mensen met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico. De GLI is een interventie, die bestaat uit een combinatie van programmaonderdelen die gericht zijn op het verminderen van de energie-inname, het verhogen van de lichamelijke activiteit en eventuele toevoeging op maat van psychologische interventies ter ondersteuning van gedragsverandering.

Voordelen:

  • Een effectieve oplossing voor patiënten met overgewicht;
  • Vergoed vanuit de basisverzekering;
  • Een wijkgerichte aanpak met de focus op doorstroom naar lokaal beweegaanbod.

Wij bieden de GLI aan op onze praktijklocaties in Delft (Pootstraat en MTC) en in Rotterdam (Medisch Centrum Schiebroek). Vraag een doorverwijzing aan uw huisarts. 

Zorg Rondom Kanker in Delft

Focus diëtistenpraktijk is partner van het initiatief  ‘Zorg Rondom Kanker’.

Als je de diagnose kanker krijgt, heb je al genoeg aan je hoofd. Het collectief biedt goede zorg voor jou in Delft, binnen handbereik. Een breed en divers aanbod waaruit jij kiest wat je nodig hebt, je een stap verder brengt of een welkome energieboost geeft. Voor alle duidelijkheid. Het collectief biedt nadrukkelijk géén therapie voor de kanker, daarvoor ben je in behandeling bij de oncoloog.

http://www.zorgrondomkanker.nl