Update ivm Coronavirus

Het is mogelijk om op locatie een fysiek consult te krijgen. Maakt u hierbij voor uw zelf de afweging of u dat wenselijk en noodzakelijk acht. Desgewenst kunnen we het consult telefonisch of via videobellen uitvoeren. De afgelopen periode hebben we hier prettige ervaringen mee opgedaan en is wat ons betreft een prima behandelmogelijkheid. Laat het ons gerust weten als u twijfelt.

Wij doen er alles aan om een bezoek aan een van onze praktijklocaties zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daar hebben we ook uw hulp bij nodig. Wij vragen u daarom om op voorhand thuis te blijven en contact met ons op te nemen als:

– U een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen heeft: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C);
– U in de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) heeft gehad;
– U huisgenoten/gezinsleden heeft met koorts en/of benauwdheidsklachten;
– Er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld;
– Bij twijfel, neemt u dan ook contact met ons op. Samen kijken we dan naar de beste oplossing.

We willen u vragen om niet te vroeg, dus graag vlak voor de afspraaktijd, naar onze locatie toe te komen. Zo houden we de wachtruimtes zo leeg mogelijk. Daarnaast vragen wij u, indien mogelijk, alleen te komen naar de afspraak. Was uw handen voordat u naar ons toe komt en bij het weggaan. Gebruik alleen bij nood het toilet. De diëtist zal 1.5 meter afstand houden van u. Wij vragen uw medewerking hierin. Samen kunnen we het gesprek zo prettig laten verlopen en een veilige omgeving creëren.

Wij schudden uw hand niet, maar uiteraard zijn wij erg blij om u (weer) te zien en ontvangen we u met een oprechte glimlach!

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor begeleiding GLI.  Het doel van een GLI is het realiseren van gezondheidswinst bij mensen met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico. De GLI is een interventie, die bestaat uit een combinatie van programmaonderdelen die gericht zijn op het verminderen van de energie-inname, het verhogen van de lichamelijke activiteit en eventuele toevoeging op maat van psychologische interventies ter ondersteuning van gedragsverandering.

Voordelen:

  • Een effectieve oplossing voor patiënten met overgewicht;
  • Vergoed vanuit de basisverzekering;
  • Een wijkgerichte aanpak met de focus op doorstroom naar lokaal beweegaanbod.

Wij bieden de GLI aan op onze praktijklocaties in Delft (Pootstraat en MTC) en in Rotterdam (Medisch Centrum Schiebroek). Vraag een doorverwijzing aan uw huisarts. 

Zorg Rondom Kanker in Delft

Focus diëtistenpraktijk is partner van het initiatief  ‘Zorg Rondom Kanker’.

Als je de diagnose kanker krijgt, heb je al genoeg aan je hoofd. Het collectief biedt goede zorg voor jou in Delft, binnen handbereik. Een breed en divers aanbod waaruit jij kiest wat je nodig hebt, je een stap verder brengt of een welkome energieboost geeft. Voor alle duidelijkheid. Het collectief biedt nadrukkelijk géén therapie voor de kanker, daarvoor ben je in behandeling bij de oncoloog.

http://www.zorgrondomkanker.nl